Главная » 2014 » Грудень » 22 » Всесвітній день донора крові
13:34
Всесвітній день донора крові

Відзначення Волонтерів присвячене 5 грудня – Міжнародний день волонтера.

        Це свято відзначається щорічно з 1985 року, коли Генеральна Асамблея ООН запропонувала урядам відзначати саме цей день, як день добровольця. Згідно статистичних даних, оприлюднених Організацією Об’єднаних Націй, по всьому світові нараховується близько 140 мільйонів волонтерів, що допомагають на безоплатній основі всім людям, які цього потребують.

Волонтерський рух – це рух молоді, один з ефективних методів неформального навчання, набуття громадянської освіти, соціального становлення , патріотичного  виховання, формування здорового життя  та відповідальності за свої вчинки, виховання поваги до старшого покоління , збереження традицій тощо.

11 грудня 2014 р. у приміщенні Житомирського обласного центру крові відбулась конференція для волонтерів, які допомагають об’єднувати людей заради гарних справ та допомагають тим хто знаходиться в лікарнях, військовому шпиталі.

З метою відзначення роботи міських волонтерів та популяризації розвитку добровільного донорства крові серед молоді в суспільстві. Волонтерів привітали зі святом представники від Всеукраїнської  громадської організації “Асоціація служби крові України ”– Чугрієв Анатолій Миколайович.  Волонтери були відзначенні Подяками та вручено значки волонтера.

 Бути волонтером – це прекрасна місія. Хоч раз побувавши в ролі волонтера, дуже важко відмовитися в подальшому від цього заняття.

         Адже  в рядах нагороджених волонтерів -  студенти, викладачі ВНЗ та небайдужі до чужих проблем люди з великим серцем: Савицький Владислав,  Лопатюк Олександр, Дячук Катерина, Кравчук Сергій, Товщик Сергій, Вахнюк Тетяна, Ліщук Іванна, Новобранець Юлія, Бойко Олег.

Дякуємо всім, хто хоч раз брав участь у подібних благодійних акціях, заходах та допомагав створювати комфорт, затишок та позитивний настрій іншим людям. Ми цінуємо Ваш вклад, Ваше завзяття та відданість.

 

Просмотров: 1205 | Добавил: RR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: